Alla ska kunna hitta rörelseglädje och ha möjlighet till aktiviteter på fritiden!

I samband med Paralympics 28 augusti – 8 september arrangeras en extra satsning på rörelseglädje för dig med funktionsnedsättning; ParaPuls-festivalen.

Bakom festivalen står Göteborg & Co, Göteborgs Stads förvaltningar idrotts- och föreningsförvaltningen och Förvaltningen för funktionsstöd samt VG Parasportförbund och RF Sisu.

Alla aktiviteter är gratis och alla är så klart välkomna på festivalen – både du med och du utan funktionsnedsättning. Hoppas vi ses!

DETTA HÄNDER JUST NU

Alla ska veta att det är ParaPuls-festival i Göteborg!

Du hjälper väl oss genom att berätta för alla du träffar att det är festival?

Vår programsida fylls med olika idrotter och aktiviteter. Kika in och hitta just det som DU är sugen på eller förbered dig på att prova allt.
 

Road to Paris

Mellan Slottsskogsvallen och Paris är det ca 1360 km.
Vi arbetar för att tillsammans kunna göra ett ”Road to Paris” – där målet är att ta sig från Göteborg till Paris via all sorts rörelse. Det är ca 1360 km mellan Slottsskogsvallen och Paris. Kan vi göra tillräckligt många rörelsepass för att komma så långt innan vi ses på Slottsskogsvallen? Det är ett bra sätt att peppa och förbereda ert gäng inför ParaPuls-dagen den 30 augusti.  Vi hoppas kunna få ett samarbete med en organisation som kan hjälpa oss att mäta hur många meter vi tar oss varje pass.